28.07.2012

oglum


Mavis bir oglum var benim. Olmasini hep hayal ettigim gibi guleryuzlu. Basina gelen hicbirseyde mizmizlanmayan, istedigi seyi yaptirana kadar ugrasan. Bazi sabah babasinin kopyasi, bazi sabah sadece kendine benziyor. Ne baskalari gibi uslu, ne digerleri gibi mizmiz, deyim yerindeyse nevi sahsina munhasir.  Anneannenin sevkatli catisinin altindayiz. Bir yanimiz patir patir meyve doken dut agaci, diger yanimiz masmavi deniz. Gecelerimiz uykusuz gunduzlerimiz sicak. Ama herseyin bir sonu var biliyorum. Gunes kaybolacak hava serinleyecek oglum buyuyecek. Sabrediyorum. Bense derin bir pospartum icindeyim hala. Yerine oturmayan hormonlar, kokunden degisen bir hayat, cok hizli akan zaman ve bolca vakitsizlik pesimi birakmiyor. Rujunu surmeden balkona cikmayan ben aynalara bakamaz oldum. Hamilelik boyunca kapanan istahim dogumdan sonra artti. Yedikce yiyor kilo aliyorum. Icimin taaa derinlerinde yazacak cok seyim var vakit ariyorum. Yine de bu gelgit dolu hayatin ortasinda dizginleyemedigim bir ask var icimde. Daha once de yazmistim, kimseyi sevmemisim meger bugune kadar...

3 yorum:

Yasemin dedi ki...

Tadını çıkar.. ve bilki o içindeki aşk hep artacak..

Zeynep'in Evi dedi ki...

Zeynep çok duygulandım, öyle ki inan ne yazacağımı bilemiyorum. Hani yazmışsınya kimseyi sevmemişim ben işte bu duyguyu o kadar merak ediyorum ki.
Sevgiyle büyüt yavrunu, sağlıkla..

Adsız dedi ki...

Cok buyuk tesaduftur ki sizi ilk kesfettigimde esim askere gitmisti :) sizin esinizde askerdeydi... Sonra sizi takip ettim taki hamile olupta sanal ortamdan uzaklasana kadar. Bu gun tekrar aklima geldiniz ve blogunuzu acayim dedim ki.... Ne tesaduf sizinde bir oglunuz olmus, sizde adini Poyraz koymussunuz, sizde hamilelikte degil lohusalikta kiloalmissiniz :) tesaduf diye ben buna derim:) benim oglusumda mizmiz degill 6 aylik oldu ve cok guleryuzlu :) gerisine siz karar verin :)