12.09.2011

Airfryer Etkinlikleri-Osmanlı Yemekleri






Geçtiğimiz haftalarda Philips Airfryer'in Osmanlı Yemekleri İftar Sofrasında buluştuk. Daha önceleri de sizlere bu ürünün tanıtımı için yapılan etkinliğe katıldığımdan bahsetmiştim. Etkinlik sonrasında hepimiz Airfryer ile evimizde bir Osmanlı yemeği pişirip tarifini Philips ile paylasmistik. Aynı yemekleri hepbirlikte pişirip yemek için yeni bir etkinliğe katıldık. Bu etkinlik sayesinde ürünün içinden çıkan tarif kitabı dışında pek çok güzel yemeğin de pişirilebileceğini öğrendim.

Ürünü aldığımda sadece yağsız patates kızartırım zannediyordum. Fakat kullanmaya başladığımdan bu yana mutfağımda elim ayağım oldu diyebilirim. Hem de sağlıklı bir şekilde! Geçenerde mücver denedim. Mücver de patates kızartması gibi yemekten her zaman çekindiğim ama tadını da o kadar çok özlediğim bir yemekti. Onlarca tarif denedim daha önceden. Fırında pişirmeye denedim, un miktarını arttırarak muffin kaplarında kek gibi pişirmeyi denedim ama hiçbiri gerçek mücver gibi olmadı. Airfryerde mücveri bilgiğiniz anne tarifi ile hazırlayıp piirdim hem de gram yağ koymadan! Şimdiye kadar yediğim en lezzetli mücverdi.

Ürünü henüz almamış herkese hala aynı hevesle tavsiye ediyorum. Phillips e etkinlikler ve tanıtımları için bir kez daha teşekkür ediyorum.

3 yorum:

miss kokulu defnem dedi ki...

çok keyifli bir akşamdı, sizlerle tanıştığma çok sevindim, 2 fotoğrafınızı mail attım umarım ulaşmıştır, bir tanesini çok beğendim bloga koydum hemen, görüşmek dileği ile sevgiler :)

Zeynep'le Tarifler dedi ki...

Hakikaten çok keyifli bir etkinlikti:) Biz de biber kızartmasına doyduk valla airfryer sayesinde.:) çok öperim adaşçım:)

Sibel dedi ki...

Zeynepciğim, sana bir mim pasladım. Nostaljik bir yolculuğa çıkman için:) Sayfamda!
Öpüyorum.