7.02.2011

Yeni enerji kaynağım- LOYA HOME




Duyduk duymadik demeyin, senelerdir bir çoğumuzun hem uygun fiyatlı hem de kaliteli oldukları için iç ve ev giyim alışverişlerimizi yaptığımız LOYA mağazası Osmanbey Şubesi'nde LOYA HOME mağazasını açmış bulunmaktadır, tüm ev alışverişi sevenler duyrulur.

Nişantaşından Cevahir Alışveriş Merkezi'ne yürüyoruz annemle. Ve her o yolu yürüyüşümde uğradığım LOYA mağazasına uğruyorum. Bir de bakıyorum ki üst katinda Loya Home mağazasını açmışlar. Hemen hızla yukarıdaki kata çıkıyorum. Birçoğumuzun renkleri ve canlılığından dolayı tercih ettiğimiz Zara Home, English Home gibi markaların karışımı çok güzel ürünler koymuşlar. Mutfak, banyo, oturma odası yatak odası gibi yerlerin hem tekstil hem de diğer aksesuarlarını çok güzel bir dizayn ile dizmişler. Annem aşağıda beklediği için söyle bir bakıp çıkma niyetindeydim ama fiyatları görünce kilitlendim kaldım. O üründen bu ürüne saldırırken, çoktandır almaya niyetlendiğim ama beğenime göre bir tercih yapamadığım bu güzelim fincanları gördüm bir anda. Fiyatini görünce bir daha dönüp bakacağım kadar ucuz olduğunu farkettim ve hemen alıp kasaya geçtim. Kasadaki görevliye mağaza ve ürünler ilgili iltifatta bulunacakken ne diyeceğimi şaşırdım ilkten. Ürünler çok güzel fiyatlar çok uygun derken görevli ödemem gereken rakamı söyledi ikten. Yanlis hesapladınız sanırım ben 2 değil 5 adet fincan aldım dediğimde, bu ürünler kasada indirimliler dediğinde ne kadar şaşırdığımı gören görevli bana ''şaka gibi değil mi?'' diye sordu. Evet dedim kadına, ben de size iltifat ederken tam bu kelimeleri söyleyecektim ama biraz jargon geldi bana sustum, ama hakikaten şaka gibi dedim birlikte güldük:)

Eve geldiğimde küçük şeylerin beni ne kadar mutlu ettiğini farkettim. Oysa eve geldiğimde o dakkikadan şu ana kadar beni yatak döşek yatıracak sinsi gribin başlangıcını önemsememiştim. Fincanlarım ile hemen bir kahve demleyip içtim. Tüm hafta sonu gribimin mutsuzluğunu çay, kahve ve bitki çayı keyfime eşlik ederek giderdiler. Böyle sarılıp uyuyasım geldi o kadar sevdim.

Mağaza meğer 6 ay evvel açılmış, diğer şubelerde de açsalar bütün kızlar çok sevineceğiz sanirim. Şimdiki hedefim diğer mağazalarda çok pahallı olduğu için almadığım patcwork yatak örtüsü, fiyati o kadar uygun ki, iki tane bile alabilirim.

Hepinize yolunuz düştüğünde uğramanızı tavsiye ederim. Bu mağazanın güzel ürünleri sizleri de en az benim kadar mutlu edecek eminim.

Herkese mutlu, güneşli, huzurlu haftalar dilerim.

7 yorum:

Selin Ergeçer dedi ki...

Canım paylaşım için çok teşekkür ederim zira bayılıyorum ev alışverişine özellikle de son dönemlerde,dışarı çıktığımda gözüm sürekli tabak-çanak-mum ve masa örtülerinde :) ilk fırsatta uğrayacağım buraya :)

Meyra dedi ki...

öncelikle geçmiş olsun..bende iki tabak alsam mutlu olurum acaba sorun bendemi çocuk gibiyim diyip dururum kendimce:))ama sanırım bu ev dekorasyonuna önem veren her hatunun yaşadığı duygu:)) küçük şeylerle mutlu olmak herkesin marifeti değildir bence;)

Adsız dedi ki...

tüh keşke bu yazıyı daha önce okusaydım:(
daha dün oralardaydım, kesin uğrardım..
güle güle kullan canım

Bir Porsiyon Öykü dedi ki...

Selincigim,
Memnun kalacaksin, özellikle fiyatlardan:)

Bir Porsiyon Öykü dedi ki...

Meyracigim,
Küçük şeylerden mutlu olmak evet guzel bir marifet katiliyorum, ama küçük şeylerden mutlu olabilenler küçük şeylerden mutsuz da olabiliyorlar mi? Ya da en azından ben mi öyleyim?
Sevgiler,

Bir Porsiyon Öykü dedi ki...

Ayşegülcüğüm,
O zaman en kısa zamanda diyelim, gider alişveriş yaparsan bizimle paylaş:)
Sevgiler,

Stil Direktoru dedi ki...

Anam bunlari yaziyorsun yaziyorsun alasim geliyor. iki parmakla gözümü kapatip bakiyorum dayanamayip aliyor. Ev doldu vallahi sonumuz hayrolsun=)