15.12.2011

En güzel haber

Öyle bir mevsimdeyiz ki bu günlerde, herkes umut peşinde, güzellikler, iyiliklerin peşi sıra koşuşturuyor. En umutsuzu bile unutmak istiyor 2011!i, yeni yıl güzel şeyler getirsin istiyor. Halinden en memnunu ise 2012 de böyle güzel olacak mı acaba diye geçiriyor içinden.

Etraf cıvıl cıvıl, kırmızının o kanımızı kıpırdatan enerjisi her yerde. Bir çoğumuz hediyelerimizi bile tamamladik, özene bezene aldığımız minik kırmızı kutluları sevdiklerimize ulaştırmak için gün sayıyoruz.

Sonra hesaplaşmalarımız var içimizde. Net bir şekilde kutlulmak istediğimiz 3 kilomuz, biriktirmek istedipğimiz paramız, daha çok vakit ayırmak istediğimiz sevdiklerimiz, azaltmayı umduğumuz mesait saatlerimiz, bırakmak istediğimiz sigaramız, pişirmeyi öğrenmek istediğimiz yeni tariflerimiz, sonunu bir türlü bağlayamadığımız öykülerimiz, senaryolarımız...

Tüm bunlara konsantre olmuşken dışarıda devam eden sıkıntılı da bir hayat var aslında. Şehitlerimiz, depremlerimiz, hiç çıkmasını istediğimiz halde bir gecede salıverilenler, ya da bir gecede içeri alınıverenler, durmadan zam gelen fiyatlar, her ay artan faturalar.

Bense ne 2011 in hesaplaşmalarındayım bu aralalar, ne 2012 nin beklentilerinde ne de gündelik sıkıntılarda.... O gün ne yaşarsam yaşayayım, ertesi sabah uyandığımda karnımın içinde kıpırdayan minikten başka birşey düşünemiyorum. Bunca zaman hasretini çektiğim, içimi serinletecek, dertlerimi bitirecek, ufkumu açacak, günüme anlam katacak Poyraz'ımdan başka birşey düşünemiyorum.

Fotoğraf http://www.simplybabyphotography.com/ sitesinden alıntıdır.

13 yorum:

Zeynep'in Evi dedi ki...

canımbenimmm poyrazı ben de merakla bekliyorum çünkü haberini aldığımdan beri aklıma geliyorsun, nasıldır diyorum.. sağlıkla gelsin inşallah!

sahika dedi ki...

aa,aa :)) hayırlı olsun çok, sağlıkla gelsin Poyraz :) yeni yıl size güzel bir şey getiriyor desenize ;)

Saglıklımutfak dedi ki...

Hep aklımdasın, ve hayırlısı ile kucağına alacaksın. Çok güzel bir anne olacaksın . Seni seviyorum

Devletsah dedi ki...

Zeynepciğim;
Çok sevindimmm... Yaşasın oğluma bir arkadaş daha geliyor. Hayırlısı ile sağlıkla kavuşun birbirinize
Sevgiler

LaMa dedi ki...

Resimi gordum, yazinin basligina baktim ve malum haberi tahmine ttim ama pot kirmamak icin, yaziyi da okudum, eminim artik!
Poyraz bebek,saglikla gelsin, mutluluk ruzgarlari getirsin yasaminiza insallah:)

gezicini dedi ki...

hayirli ugurlu olsun cok güzel bir haber bu!
sevgiler
gorki

Bir Porsiyon Öykü dedi ki...

Zeynom cok tesekkur ederim, amin insallah:)))

Bir Porsiyon Öykü dedi ki...

Sahikacigim evet 2011 bize cok guzel birsey verdi, 2012 de getirecek insallah:))

Bir Porsiyon Öykü dedi ki...

Hilalcigim, canim benim ben de seni seviyorum güzel kadin!
:)

Bir Porsiyon Öykü dedi ki...

Devletsahcigim, evet Sufiye bir arkadas geliyor, yakisikli bir erkek anasi olarak tavsiyelerini bekliyorum:)))

Bir Porsiyon Öykü dedi ki...

Lamacigim, insallah, cok tesekkur ederim:)

Bir Porsiyon Öykü dedi ki...

Gorkemcigim cok tesekkur ederim canim:)

Neslihan dedi ki...

Zeynepciğim,

Ben bu güzel haberi yeni öğrendim, malum ben de yeni anneyim ve blog dünyası ile bağlarım bir hayli zayıfladı ama toparlıyorum artık, güzel şeyleri duyarak.

Çok sevindim, ne kadarlık bilemiyorum ama sana kolay ve keyifli bir hamilelik, rahat bir doğum ve sağlıklı bir bebek diliyorum.

Sevgilerimle