9.03.2011

Kaçan keyfimizi kar yerine getirir mi?




İstanbul'da her yer bembeyaz. Bloglar kapalı, ama biz haklarımızı binbir takla atarak almaya o kadar alışkınız ki, iki kelime yazıp sesimizi duyurabilmek, paylaşabilmek için yine çeşitli yöntemlere başvuruyoruz. Digiturk haklı, ama biz blogcular daha haklıyız. Bu işin sonu nereye varır bilinmez, ama blogların kapatilmasina verdiğimiz tepkinin, çıkardığımız sesin yarısını korsana verseydik kanunlarımız yasaklama değil korsana engel olma yönünde düzenlenir miydi? Bir umut...

Neyse ben yine karlar altında bir ülkeden taşıyıp getirdiği m portakallı çayımı demledim az önce, camın önünde lapa lapa yağan karı seyrediyorum. Televizyonda her görüntü bembeyaz, herkes sıcacık giyinmiş. Seneler önce daha evli bile değilken, elektrikler kesik olduğu için ısınamadığımız, asansör çalışmadığı için de 6 kat yukarıya odun taşıyamadığımızdan evde dergi gazete eski eşyalar ne varsa şöminede yakıp annemle şarap içip şarkılar söylediğimiz bir akşam geliyor. Bu gece de camın önünde sevgilimle battaniyeye sarılıp huzur bulacağım. İnsan evliyken, aynı evdeyken kocasını özler mi? Ben bugün özledim.

Keyfimiz kaçık, yazmak paylaşmak istemiyoruz. Ama ben hergün ne kadar soğuk olursa olsun sahile inip martıları fotoğraflıyorum. Kaçan keyfimi kar ile yerine getirmeye çalışıyorum. Sahi martılar üşümezler mi?

2 yorum:

Saglıklımutfak dedi ki...

Kayıplardaydın. nihayet bir ses verdin:) eskisi gibi kar yağsa keşke. Burada yalandan kandırıyor bizi;) Sevgiler

ÖZGÜR dedi ki...

Keyfi gerçekten çok ama çok uzun zamandır kaçık olan, gittikçe daralan delikteki ışığı kaybetmemek için çabalayan arkadaşımla geçen gece yazışıyorduk.nasılsın sorusuna verdiği cevabı size yazmak istedim. aynen şunu yazdı bana ''evde iki sağır(ağır işiten annesi ve kızı), iki ufak piskopat(ikiz oğulları), hayalleriyle yaşayan bi adam(çokkkk uzun zamandır işsiz olan kocası), sanal huni ile bütünleşmiş hatun(kendisi)evdeyiz''dedi.O tutunacak birşeyler hep bulur.Hiçbirşey olmasa her sabah tekrar can bulduğu için şükreder.Anladığım kadarıyla sizinde bir bahtaniyeyi paylaşabileceğiniz bir sevgiliniz var.ne mutlu size.Kürkler içinde yapayalnız üşümek nasıl olur hiç düşündünüzmü.Bu arada bence martılar üşümüyorlardır.