16.03.2011

Gelismeler




Bloglar acildi acilmasina da ben değişikliklere cok kolay uyum sağlayan biri olmadığımdan, kendme gelmek yazmak icin paşa gönlümün gelmesini bekliyorum malesef. Sahi siz bloglarinizda eski keyfinize, hızınıza dönebildiniz mi?

Efendim havalar ısındı, güneş yüzünü gösterdi İstanbul'da. Ben kendimi sokaklara attım, iki gündür çokça spor yaptım, sokaklarda yürüdüm kendime geldim. Biraz yağmur gelecekmis iki gün sonra olsun varsın, kar kalktı ya, lahana gibi giyinmeyeceğiz artık.

Bu aralar güzel gelişmeler var hayatımda baharla birlikte. Uzun zamandır sekercupcake.blogspot.com'dan cupcake yaptigimi biliyorsunuz çoğunuz. Gece gündz yaptığımız çalışmalar atrık meyvelerini vermeye başladı. Seker Cupcake ürünleri artık www.istanbulmeyvesepeti.com üzerinden satılacak. Böylece daha çok çalışıp, daha güzel şeyler yapacağım.

Bu birinci güzel haber, bir de ikincisi var ki hepinizin çok hoşuna gidecek bir haber ama paylaşmak icin henüz zamanım var.

Keyfim gelir yakında benim, girerim tekrar mutfağa, ama o zamana kadar hepinizi kucaklıyorum.

3 yorum:

Selin Ergeçer dedi ki...

Çok sevindim canım,ne süper haberler bunlar böyle,umarım güzel haberlerin devamı gelir :)

Oglak Kizlari dedi ki...

Yoooo bilmiyordum cup cake yaptığınızı. Ama istifa ettiğinize değğdi desenize. Bol şans. Kızım bayılır bunlara, bende öğrensem yapmayı. Gönderdim evrene mesajı.

Kopyacı anne Çiğdem

kristalkelebek(aslı) dedi ki...

Papatyam çalışmalarında kolaylıklar dilerim..Eminim yaptıklarının hepsi birbirinden güzel olacak. Senin adına çok heyecanlı ve mutluyum:).
Sevgiler...
kelebekin aslı